• Ierland
 • Oisterwijk
 • Neerijnen
 • Monument Valley
 • Seattle
 • ’s-Hertogenbosch
 • Haarlem
 • ’s-Hertogenbosch
 • ’s-Hertogenbosch
 • Communieviering
 • Communieviering
 • Communieviering
 
 
iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier Kinderen bidden voor Kinderen

Kinderen bidden voor Kinderen is een stichting die zich, samen met vrij­willigers en in samen­werking met parochies en bisdommen, inzet om kinderen te laten ervaren wat bidden is en hen te motiveren om dit te (gaan) doen. Jaarlijks wordt in oktober een lande­lijk evene­ment geor­ga­ni­seerd. Daar­naast worden ook lokaal diverse activi­teiten onder­steund. Zie ook www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Kaarten voor zieke kinderen Fotoreportage
Kinderen bidden voor Kinderen
gepubliceerd: zaterdag, 7 oktober 2017
Het is intussen een traditie: ieder jaar in oktober organiseert Kinderen bidden voor Kinderen een middag in het Sint-Janscentrum waar kinderen kaarten tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen.
Toewijding Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 26 oktober 2016
Met een mooi, plechtig gebed is zaterdag 22 oktober 2016 de Stichting Kinderen bidden voor Kinderen toegewijd aan Maria en onder de bijzondere bescherming gesteld van de heilige paus Johannes Paulus II en de twee zalige Fátima-kinderen Jacinta en Francisco.
Kinderen bidden weer voor zieke kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 2 oktober 2016
Alweer voor het achtste jaar op rij kwamen kinderen met hun ouders en grootouders op het Sint-Janscentrum om kaarten te maken voor zieke kinderen, Tientje-sleutelkoorden te knutselen en te bidden bij de Zoete Moeder van Den Bosch.
Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 3 oktober 2015
Al vroeg in de zaterdagmiddag druppelden kinderen met (groot)ouders binnen om kaarten te tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen. Met verbluffende ijver en schijnbaar onvermoeibaar worden de prachtigste kaarten geproduceerd voor kinderen die bij de organisatie Kinderen bidden voor Kinderen zijn opgegeven.
Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 4 oktober 2014
Op zaterdag 4 oktober was het heerlijk weer, 21 graden! Er waren ruim 40 kinderen naar de Bouwloods naast de Sint-Jan gekomen om kaarten te maken voor zieke kinderen. We zagen bekende en nieuwe gezichten. Een aantal wat oudere kinderen, die al vaker zijn geweest, hielpen de kleintjes.
Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 26 oktober 2013
Voor de vijfde keer op rij alle reden om dankbaar te zijn voor de voorspraak van onze Moeder Maria, tot wie de werkgroep 9 dagen het Noveengebed van Kinderen bidden voor Kinderen had gebeden. Ondanks dat het jaarevenement in Parochie H. Maria in Den Bosch verzet moest worden naar eind oktober, leek het wel zomer. Zonnig, warm, overal mensen in de stad. Er was dan ook veel bekijks toen de kinderharmonie luid zingend en biddend aankwam lopen over de Parade, ondersteund door Harmonie St. Cecilia. De vaandels van de Gildebroeders wapperden kleurrijk.
Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 6 oktober 2012
De zon brak door toen de eerste kinderen aankwamen op het Seminarie. Niet alleen de regen, ook de stilte werd verjaagd. Binnen de kortste tijd was het er een gezellige drukte en waren tientallen kinderen bezig met kleurrijke kaarten voor zieke kinderen. Maar liefst 82 kaarten compleet met strik werden gepost in de speciale brievenbus van Kinderen bidden voor Kinderen. Een record aantal!
Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 1 oktober 2011
Onder een strak blauwe hemel en met zomerse temperaturen werd zaterdag 1 oktober het 3e jaarevenement van Kinderen bidden voor Kinderen gehouden in ’s-Hertogenbosch, een prachtige middag!
Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 2 oktober 2010
Sinds de start in 2009 is er heel wat gebeurd. Daarom is het een feestelijke gebeurtenis. En het wordt een geweldige middag. Het beste beeld geeft de foto-impressie, want een dergelijk hartverwarmend, kleurrijk en sfeervol evenement laat zich eigenlijk niet beschrijven. In de prachtige ruimte van het Sint-Janscentrum doen de kinderen erg hun best op de kaarten voor de zieke kinderen. Vervolgens bidden bij de Zoete Moeder van Den Bosch.
Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 3 oktober 2009
Kinderen bidden voor kinderen: onder dat motto verzamelde zich zaterdag 3 oktober een verrassend grote groep kinderen in Den Bosch. Om er samen in de Mariakapel van de Kathedraal bij de Zoete Moeder de rozenkrans te bidden voor zieke leeftijdgenoten, voor wie ze eerder die middag in het Sint-Janscentrum een wenskaart met hun gebed en een tekening hadden gemaakt. In een indrukwekkende processie waren ze van het seminarie naar de Sint-Jan gekomen.

[10 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.