iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier Latijnse liturgie

Foto­se­ries van bij­een­komsten van de Vereni­ging voor Latijnse Li­tur­gie.
Dag voor de Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 29 oktober 2023
Zaterdag 28 oktober 2023 was er weer een Dag voor de Latijnse Liturgie. Dit keer was de vereniging te gast in Den Haag, in de prachtige Sint Jacobus de Meerderekerk. De dag begon met een plechtige Eucharistieviering met emeritus pastoor Cor Mennen en pastoor Harm Schilder. Daarna volgde een goed verzorgde lunch en een lezing door de Leuvense prof. dr. H. de Dijn. De dag werd weer afgesloten met een prachtig gezongen Vesperviering.
Ledendag Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 15 mei 2022
De jaarlijkse ledendag van de Vereniging voor Latijnse Liturgie is dit jaar gehouden op 14 mei in Hilversum. De dag begon met een Eucharistieviering in de kathedraal van Hilversum, oftewel de prachtige Vitus. Daarna volgde een lunch, een lezing door Mgr. Jan Hendriks en de ledenvergadering in het art-deco café Dudoc.
Ledendag Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 22 september 2020
In het mooie dorpje Hoeven, zo’n 15 km ten westen van Breda, kwam de Vereniging voor Latijnse Liturgie tesamen voor haar jaarlijkse ledendag. De oorspronkelijke planning was 16 mei in Hoogland maar door de pandemie kon die toen niet doorgaan. Op zaterdag 19 september was de herkansing in Hoeven.
Ledendag Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 4 juni 2019
In een prachtige en sfeervolle Munsterkerk te Roermond vond zaterdag 11 mei 2019 de jaarlijkse ledendag plaats van de Vereniging voor Latijnse Liturgie. Een mooie gelegenheid om Mgr. Harry Smeets te fotograferen die hoofdcelebrant was bij de Eucharistieviering. Concelebranten waren pastoor Cor Mennen, pastoor Schilder en kapelaan Brian van de Mortel.
Ledendag Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 14 mei 2018
De jaarlijkse ledendag van de Vereniging voor Latijnse Liturgie op zaterdag 12 mei 2018 had als internationale spreker niemand minder dan Mgr. Dominique Rey, bisschop van Fréjus-Toulon. Bovendien was kardinaal Wim Eijk aanwezig en sprak hij de homilie uit tijdens de Eucharistieviering.
Dag voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 16 september 2017
Met een lezing door Mgr. Van den Hende over de prefatie in de Romeinse liturgie werd zaterdag 9 september 2017 een Dag voor Latijnse Liturgie gehouden in de H. Franciscus van Assisikerk (de Boomkerk) aan de Admiraal de Ruijterweg te Amsterdam.
Ledendag Vereniging Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 16 juni 2016
Jaarlijks houdt de Vereniging voor Latijnse Liturgie een ledendag. Op zaterdag 11 juni 2016 heb ik een fotoserie gemaakt van de ledendag in Breda met als hoofdgast Hugo Beuker, pater heremiet bij Onze Lieve Vrouw van de Besloten Tuin in Warfhuizen.
Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 10 mei 2014
Op zaterdag 10 mei 2014 mocht ik de jaarvergadering van de Vereniging voor Latijnse Liturgie fotograferen. De bijeenkomst ving aan met een Eucharistieviering volgens de Tridentijnse ritus in de Basiliek van Oudenbosch.
Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 19 maart 2011
Op zaterdag 19 maart 2011 mocht ik een fotoreportage maken van de jaarvergadering van de Vereniging voor Latijnse Liturgie in Oss. Speciale gasten waren Kardinaal Burke en Kardinaal Eijk.

[9 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.