iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier Vakantie

Na­tuur­lijk kunnen we het fotograferen tij­dens de vakantie niet laten. In dit dossier de foto­se­ries van een aantal vakanties. De foto’s van 2001 zijn nog gemaakt met een gewone analoge fotocamera en zelfs een (net geen-) 1-megapixel Sony Mavica floppydisk camera!
Herdenking en citytrip Berlijn Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 13 februari 2023
Van 26 t/m 29 januari 2023 zijn Helena en haar ouders naar Berlijn geweest in verband met een herdenking in Kamp Sachsenhausen. Helena heeft een artistieke bijdrage geleverd in het kader van het project Voices of the Next Generation aan de herdenking op 27 januari - de datum waarop Auschwitz is bevrijd.
IAMS - dagje auto’s kijken Fotoreportage
International Amsterdam Motor Show
gepubliceerd: zondag, 7 april 2019
Het is weer eens wat anders dan een Vormselviering, priesterwijding of Avond van de Martelaren fotograferen: De hele RAI vol met exclusieve, opgeleukte en blinkende automobielen.
Zandsculpturen Elburg Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 28 juli 2018
Op vakantie bezoek je soms een expositie waar je niets van verwacht maar wat echte pareltjes blijken te zijn. Zo is er een expositie met zandsculpturen in Elburg dat een bezoekje meer dan waard is!
Lang weekend Oostenrijk Fotoreportage
...en uitstapje naar Hongarije
gepubliceerd: donderdag, 24 mei 2018
Bij gelegenheid van ons zilveren huwelijksjubileum zijn we met het hele gezin Pinksteren gaan vieren in Oostenrijk. Niet geheel ontoevallig konden we daardoor aanwezig zijn bij de Lectio Coram van kapelaan Luc Simons die zijn licentiaat heeft behaald aan het International Theological Institute (ITI) in Trumau.
Bedevaart Assisi Fotoreportage
Als fotograaf mee met Bisdom Haarlem-Amsterdam
gepubliceerd: dinsdag, 8 mei 2018
“Zou je als fotograaf mee willen met de bisdombedevaart naar Assisi?” Zo’n geweldig aanbod laat je natuurlijk niet liggen! Van de ~ 3600 foto’s heb ik een fotoserie samengesteld van 777 afbeeldingen van de meest uiteenlopende momenten en deze beschikbaar gesteld aan alle pelgrims die mee waren op bedevaart.
Opening schietbaan De Oude Schuts Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 22 april 2018
Het in 1991 heropgerichte Gilde de Oude Schuts van ’s-Hertogenbosch opende zondag 22 april op het feest van Sint-Joris het schietseizoen. Daartoe lopen de leden drie rondjes om het veld om het te vrijwaren van ‘boze geesten’.
Vakantie Duitsland 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 16 september 2017
Heerlijk om hard werken af en toe te onderbreken met een welverdiende vakantie. In juli 2017 zijn we er met het gezin even tussenuit geweest in een apartement op de bovenverdieping van een woonhuis in Konken, Duitsland.
Vakantie Sauerland Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 11 augustus 2015
In augustus 2015 hebben we met het gezin genoten van een vakantie in het Sauerland.
Vakantie Berlijn Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 5 mei 2013
In mei 2013 zijn we met het gezin in Berlijn geweest. Daarbij zijn we tevens in concentratiekamp Sachsenhausen, Lichterfelde en Plötsensee geweest.
Vakantie Drenthe Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 2 augustus 2012
In augustus 2012 zijn we met het gezin er even lekker tussenuit geweest in een vakantiehuis in Drenthe.
Mariabedevaart Kevelaer Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 11 juli 2012
Bedevaartsplaats Kevelaer is een oude bedevaartsplaats van ‘Maria, Troosteres der Bedroefden’ net over de grens met Duitsland. Regelmatig worden vanuit Nederland bedevaarten georganiseerd, maar het is nog leuker om spontaan het gezin in de auto te laden en even op en neer naar Kevelaer te rijden!
Dagje Parijs Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 5 juli 2012
Even naar Parijs op en neer binnen 24 uur. Leuk als je op school zit maar ook nog leuk met het hele gezin er even tussenuit. Gewoon om 04.00 uur de auto in stappen, van 11.00 tot 23.00 uur door de stad banjeren en om 04.00 uur weer thuis het bed induiken!
Vakantie Parijs Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 23 juli 2011
Een paar foto’s van onze vakantie in Parijs in juli 2011.
Vakantie Ierland Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 18 juli 2007
In juli 2007 hadden we met ons gezin het voorrecht Ierland te bezoeken en onze goede vrienden te bezoeken. Hierbij enkele foto’s.
Vakantie Amerika Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 6 januari 2001
Onderstaande foto’s horen eigenlijk niet op deze website, maar ik kan het niet laten. Van november 2000 t/m juni 2001 hebben we gewoond en gewerkt in Seattle, Washington, Verenigde Staten. Daarvoor zijn we nog een aantal malen voor werk en vakantie in Amerika geweest...

[15 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.