• Ierland
 • Oisterwijk
 • Neerijnen
 • Monument Valley
 • Seattle
 • ’s-Hertogenbosch
 • Haarlem
 • ’s-Hertogenbosch
 • ’s-Hertogenbosch
 • Communieviering
 • Communieviering
 • Communieviering
 
 
iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier Vormsel

Verzameling van diverse Vormselvieringen die we hebben vereeuwigd. De Vormelingen krijgen allemaal een fotoserie van 150~200 foto’s maar vanwege privacy tonen we hierbij slechts een selectie.

Vormselviering Sint-Jan Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 16 april 2018
Tijdens een feestelijke Eucharistieviering ontvingen 17 kinderen van de Pastorale Eenheid Heilige Maria en Heilige Johannes te ’s-Hertogenbosch op zondag 15 april 2018 het sacrament van het Vormsel van Mgr. Gerard de Korte.
Vormselviering met vaandelgroet in Vught Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
Een indrukwekkende Vormselviering vond plaats op zaterdagmiddag 3 juni 2017 in de Heilig Hartkerk van de Edith Steinparochie te Vught. Vormheer was Mgr. Schröder en medewerking werd verleend door het gilde die na afloop van de viering een vaandelgroet bracht aan de vormelingen.
Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 11 mei 2017
Het is altijd hartverwarmend als tieners bewust kiezen om het sacrament van het Vormsel te ontvangen. Veertien vormelingen ontvingen zondag 30 april 2017 het Vormsel van Mgr. Gerard de Korte in de prachtige Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.
Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 27 april 2016
Wat werd voorspeld als een sombere dag werd uiteindelijk nog een bijzonder mooie dag voor een feestelijke Vormselviering in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch. Op zondag 24 april 2016 mochten we een fotoserie maken van tevens een van de laatste keren dat Mgr. Hurkmans als bisschop van Bisdom ’s-Hertogenbosch de Eucharistieviering celebreerde in de Sint-Jan.
Vormsel Veldriel Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 11 april 2015
Hoewel het er eerst niet naar uitzag dat het weer mee zou werken, scheurde het wolkendek precies open op het moment dat de eerste vormelingen zich aandienden bij de kerk. Het zonlicht droeg zeker bij aan de feestelijk Vormselviering!
Vormsel Zaltbommel Fotoreportage
29 november 2014
gepubliceerd: zaterdag, 29 november 2014
Tijdens een prachtige en uitgebreide viering in de Sint Martinuskerk te Zaltbommel hebben zaterdagavond 29 november 2014 maar liefst elf vormelingen uit Rossum en Zaltbommel door handoplegging en zalving met Chrismaolie hun Heilig Vormsel ontvangen.
Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
19 mei 2013
gepubliceerd: zondag, 19 mei 2013
Fotoserie van de Eucharistieviering waarbij het Sacrament van het vormsel werd toegediend in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch op 19 mei 2013.

[7 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.