iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Privacy

Privacy

Vanwege het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018, zijn alle fotoseries van ac­ti­vi­teiten met kinderen jonger dan 16 jaar van deze website verwijderd.

Dat betekent dat er geen foto’s van Communie­vie­ringen en Vormsel­vie­ringen meer op deze website staan. Maar ook fotoseries van de bijeenkomsten van Kinderen bidden voor Kinderen en de gezins­weekenden kunnen we helaas niet meer tonen. Het is praktisch niet haalbaar en absurd om van de ouders van ieder kind een ondertekende verklaring van toestemming te verwerven.

Voortaan zullen nog alleen fotoseries worden geplaatst van ac­ti­vi­teiten voor volwassenen. Daarbij zullen geen close-ups worden geselecteerd tenzij ze onder de zogeheten journalistieke exceptie vallen.

Wordt een foto van een betrok­ke­ne gepubliceerd, dan heeft de betrok­ke­ne altijd het recht om de foto te laten verwijderen. Indien bezwaar wordt gemaakt tegen publicatie van een foto wordt deze binnen 24 uur na ontvangst van de melding verwijderd.
 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.