iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


KISI Musical Bommelerwaard

gepubliceerd: zondag, 6 januari 2013
KISI Musical Bommelerwaard

Einde­lijk is het dan zover - de dag van de grote voor­stel­ling. Twee dagen work­shop plus een halve dag generale repe­ti­tie moeten hun vruchten afwerpen. De grote menigte mensen die stond te wachten om de zaal binnen te gaan maakte toch menig musicalster zenuwach­tig.

Nog even snel wat oefenen om de laatste puntjes op de i te zetten. Terwijl de pa­ro­chi­anen zich tegoed doen aan een kopje koffie of thee in het restaurant van De Kreek, krijgen de musicalsterren broodjes en limonade voor het broodno­dige smeren van de keel.

De zaal loopt al snel vol en som­mi­gen passen zelfs niet meer in de zaal. Gelukkig is daar reke­ning mee gehou­den en is een zaaltje ingericht waar live kan wor­den meegekeken met de musical. Daartoe zijn vier videocamera's opge­steld en wordt er in een heuse regie­ka­mer een mooie pre­sen­ta­tie in elkaar gesleu­teld.

De voor­stel­ling begint met een optre­den in de voor KISI zo bekende felgekleurde pof­broeken en shirts. Het plezier straalt meteen af van de kin­de­ren - ze hebben er veel plezier in!

Daarna kle­den de kidz zich om, geholpen door enkele doortastende vrij­wil­li­gers en wor­den vier video­bood­schappen getoond: een weth­ou­der van Zalt­bom­mel en een van Maasdriel en twee dominees.

Daarna gaat de eigen­lijke musical De Hemel op stelten van start. Het is een prach­tige voor­stel­ling en achteraf krijgen de musicalsterren een ver­diende staande ovatie! Na­tuur­lijk wor­den de kidz ook beloond met een door MCD gesponsorde zak snoep die zich goed laat smaken!

 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.