iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Zoeken

Zoek pagina's met de zoekwoorden:

én én


Zoekresultaten voor “kerststal sint-janskathedraal”

nieuws - zondag, 10 december 2023
Dit jaar staat de kerststal van de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch in het teken van 800 jaar Kerststal van Franciscus van Assisi. Het thema is ‘Komt laat ons Hem aanbidden’.

nieuws - dinsdag, 20 december 2022
Dit jaar staat de kerststal van de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch in het teken van het 800-jarig bestaan van de Sint-Jan. Heel 2022 staat in het teken van dit grote jubileum en zo ook de kerststal.

nieuws - donderdag, 16 december 2021
Nadat in 2020 de kerststal al heel snel na de opening weer werd gesloten vanwege de pandemie, is het dit jaar gelukkig wel mogelijk om de diverse taferelen van het kerstverhaal die zijn opgesteld in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal te bezoeken.

nieuws - woensdag, 25 november 2020
Zoals gebruikelijk maken we een fotoserie van de kerststal in de koorommegang van de Sint-Janskathedraal. Helaas is de kerststal in 2020 bijna niet geopend geweest. Door de coronamaatregelen is hij kort na de opening alweer gesloten en afgebroken, maar niet voordat wij een fotoserie maakten.

nieuws - zondag, 12 januari 2020
Al tijdens de opbouw hebben we wat foto’s mogen maken van de kerststal in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch. De laatste foto’s zijn ook gebruikt voor het infoboekje dat de bezoekers konden meenemen.

docs - zondag, 15 december 2019

docs - zaterdag, 8 december 2018

nieuws - zondag, 2 december 2018
Ten behoeve van het informatieboekje mochten we al een fotoserie schieten van de imposante kerststal die jaarlijks in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch wordt opgesteld.

docs - zondag, 10 december 2017

nieuws - woensdag, 6 december 2017
“Het is weer een ouderwets mooie kerststal, dit jaar!” zo vernam ik tijdens het maken van wat foto’s van de kerststal van de Sint-Janskathedraal. En het mag gezegd: het is weer een bijzonder fraai tafereel wat de bouwers in korte tijd weer hebben weten neer te zetten.

nieuws - zaterdag, 10 december 2016
Op zaterdag 10 december 2016 gaat de Kerststal in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal weer voor het publiek open. Wij mochten al een kijkje nemen en namen onze camera mee!

Met iconen van Geert Hüsstege
nieuws - dinsdag, 8 december 2015
Het kerkbestuur van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch heeft iconenschilder Geert Hüsstege bereid gevonden de kerststal vorm te geven. Het resultaat mag er zijn: een prachtige kerststal met veel iconen en symboliek. Zeker de moeite van een bezoek waard.

Ontworpen door kunstenares Nelleke de Noo
nieuws - donderdag, 25 december 2014
De kerststal in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal werd ontworpen door de Bossche kunstenares Nelleke de Noo. We maakten er een fotoserie van.


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.