iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Zoeken

Zoek pagina's met de zoekwoorden:

én én


Zoekresultaten voor “kerststal sint-janskathedraal”

nieuws - woensdag, 25 november 2020
Zoals gebruikelijk maken we een fotoserie van de kerststal in de koorommegang van de Sint-Janskathedraal. Er zullen de komende dagen nog wat puntjes op de i gezet gaan worden, maar hij is grotendeels al af! De kerststal gaat dit jaar al open op vrijdag 4 december.

nieuws - zondag, 12 januari 2020
Al tijdens de opbouw hebben we wat foto’s mogen maken van de kerststal in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch. De laatste foto’s zijn ook gebruikt voor het infoboekje dat de bezoekers konden meenemen.

docs - zondag, 15 december 2019

docs - zaterdag, 8 december 2018

nieuws - zondag, 2 december 2018
Ten behoeve van het informatieboekje mochten we al een fotoserie schieten van de imposante kerststal die jaarlijks in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch wordt opgesteld.

docs - zondag, 10 december 2017

nieuws - woensdag, 6 december 2017
“Het is weer een ouderwets mooie kerststal, dit jaar!” zo vernam ik tijdens het maken van wat foto’s van de kerststal van de Sint-Janskathedraal. En het mag gezegd: het is weer een bijzonder fraai tafereel wat de bouwers in korte tijd weer hebben weten neer te zetten.

nieuws - zaterdag, 10 december 2016
Op zaterdag 10 december 2016 gaat de Kerststal in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal weer voor het publiek open. Wij mochten al een kijkje nemen en namen onze camera mee!

Met iconen van Geert Hüsstege
nieuws - dinsdag, 8 december 2015
Het kerkbestuur van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch heeft iconenschilder Geert Hüsstege bereid gevonden de kerststal vorm te geven. Het resultaat mag er zijn: een prachtige kerststal met veel iconen en symboliek. Zeker de moeite van een bezoek waard.

Ontworpen door kunstenares Nelleke de Noo
nieuws - donderdag, 25 december 2014
De kerststal in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal werd ontworpen door de Bossche kunstenares Nelleke de Noo. We maakten er een fotoserie van.


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.